Image
Loading
Image
28 Απριλίου, 2022

Η Genekor Ιατρική Α.Ε. στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με δωρεάν γενετικές εξετάσεις

Η εταιρεία Genekor Ιατρική Α.Ε. στα πλαίσια κοινωνικής ευθύνης και με στόχο την προσφορά ποιοτικών ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται στήριξη διαθέτει, για το έτος 2022, μέσω του Οργανισμού «To Χαμόγελο του Παιδιού», δωρεάν γενετικές εξετάσεις αξίας 15.000 ευρώ σε παιδιά με προβλήματα υγείας. Σκοπός είναι η έγκαιρη διάγνωση, η πρόγνωση και η εξατομικευμένη διαχείρισή τους από τον θεράποντα ιατρό τους.

Η Genekor ιδρύθηκε το 2007 και εξειδικεύεται στην διεξαγωγή μοριακών εξετάσεων στην ογκολογία, την καρδιολογία, τη νευρολογία και τη φαρμακογονιδιωματική. Όλοι όσοι εργαζόμαστε στη Genekor, θεωρούμε υποχρέωσή μας και χαρά μας να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, ώστε κάθε άνθρωπος να έχει μια ευκαιρία για βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Έτσι αποφασίσαμε, μερίδιο των εσόδων από τις εξετάσεις που διενεργούμε να αφιερώνεται σε γενετικές εξετάσεις σε παιδιά που τις έχουν άμεση ανάγκη και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτές.

Σε 26 χρόνια δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστήριξε ολιστικά και εξατομικευμένα 275.077 παιδιά και τις οικογένειές τους στον τομέα της Υγείας. Ευχαριστούμε «To Χαμόγελο του Παιδιού» για το εξαιρετικό τους έργο προς κάθε παιδί και οικογένεια που χρειάζεται βοήθεια και που επιτρέπει στη Genekor να είναι μέρος αυτού.

Δελτίο Τύπου «To Χαμόγελο του Παιδιού»