Image
Loading

Ποιοι Είμαστε

Η Genekor Ιατρική Α.Ε. είναι μια πολυεθνική εταιρεία, η οποία απαρτίζεται από ένα δίκτυο εργαστηρίων μοριακής βιολογίας. Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και διεξαγωγή μοριακών αναλύσεων / μοριακών εξετάσεων για τη διάγνωση, την πρόγνωση και τη διαχείριση ασθενειών, όπως ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και οι νευρολογικές διαταραχές, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Ο σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε τους ιατρούς στην εφαρμογή ιατρικής ακριβείας στους ασθενείς τους. Η Genekor Ιδρύθηκε το 2007 και λειτουργεί τέσσερα διαφορετικά τμήματα:

 • Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Μοριακών Αναλύσεων
 • Τμήμα διεξαγωγής Μοριακών Αναλύσεων
 • Τμήμα Βιοπληροφορικής
 • Τμήμα Επιστημονικής Υποστήριξης και Γενετικης Συμβουλευτικής

Σκοπός

Σκοπός μας στην Genekor Ιατρική Α.Ε. είναι η συνεχής εξέλιξη στην εξατομικευμένη θεραπεία των ασθενών αναπτύσσοντας και προσφέροντας εξαιρετικά αυξημένης ευαισθησίας και ειδικότητας μοριακές αναλύσεις / μοριακές εξετάσεις που να είναι εφαρμόσιμες στην καθημερινή κλινική πρακτική, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προμηθεύοντας τους ιατρούς  με τα κατάλληλα εργαλεία για την άσκηση εξατομικευμένης ιατρικής παγκοσμίως.

 

 

Η Genekor εξελίσσεται συνεχώς, αναπτύσσει και επενδύει σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Μοριακής Γενετικής στην παγκόσμια αγορά.

Πιστοποιήσεις

Τόσο η διοίκηση όσο και η επιστημονική ομάδα της GeneKor Ι.Α.Ε. έχουν προτεραιότητα την παροχή μοριακών αναλύσεων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 • Τα εξειδικευμένα εργαστήρια της GeneKor Ι.Α.Ε είναι διαπιστευμένα για πληθώρα αριθμού εξετάσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΣΥΔ ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 (αρ.πιστ. 822) όπως εμφανίζονται στα αντίστοιχα παραρτήματα Ε.Π.Ε.Δ. (Επίσημο Πεδίο Εφαρμογής της Διαπίστευσης).
 • Η εταιρεία GeneKor Ι.Α.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 (αρ.πιστ. 041150049) και κατά ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013 (αρ.πιστ. 048190009) από την TUV NORD HELLAS.
 • Η εταιρεία GeneKor I.A.E. συμμετέχει σε προγράμματα εξωτερικού έλεγχου ποιότητας για την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας παροχής μοριακών αναλύσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία GeneKor I.A.E. συμμετέχει σε σχήματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου για την:

 • Ανάλυση μεταλλαγών στα γονίδια BRCA1 BRCA2 genes (Breast Cancer susceptibility genes 1 and 2) – EMQN & CAP
 • Ανάλυση σωματικών μεταλλαγών (γονίδια EGFR, BRAF, KRAS, KIT, NRAS, HRAS & PDGFRA) – EMQN- GenQA-CAP
 • Ανάλυση μικροδορυφορικής αστάθειας (MSI) – GenQA
 • Ανίχνευση και ποσοτικοποίηση των αναδιατάξεων του γονιδίου ALK – UKNEQAS (ICC&ISH)
 • Ανίχνευση και ποσοτικοποίηση της υπερέκφρασης του γονιδίου HER2/NEU – UKNEQAS (ICC&ISH)

Κλινική Εξειδίκευση

Η κλινική εξειδίκευση της Genekor επικεντρώνεται στα ακόλουθα:
 • Μοριακό  προφίλ ανταπόκρισης στη θεραπεία

 • Προσδιορισμός κληρονομικών συνδρόμων

 • Φαρμακογονιδιωματική

 • Επιστημονική υποστήριξη και γενετική συμβουλευτική

Image

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ

"Η Genekor Medical S.A. έχει αποδειχθεί πολύτιμος συνεργάτης. Διαθέτουν βαθιά γνώση και εμπειρία στη μοριακή ιατρική για τον καρκίνο, καθώς και κατανόηση των αναγκών και των απαιτήσεων των ιατρών. Παρέχουν άμεσα, εμπεριστατωμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα. "

Δρ. Βασίλειος Βενιζέλος

Ειδικότητα: Χειρούργος Μαστού - Ειδικός Μαστολογίας
Θέση:
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Νοσοκομείου METROPOLITAN
Πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού

"Συνεργάζομαι με τη Genekor για πάνω από 15 χρόνια. Τους εμπιστεύομαι πλήρως επειδή χρησιμοποιούν πολύ σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους, που καθιστούν τα αποτελέσματα που λαμβάνω πραγματικά αξιόπιστα. Ένα από τα πλεονεκτήματα της Genekor είναι οι λεπτομερείς και σαφείς αναφορές και η συνεχής επιστημονική υποστήριξη που είναι πολύ χρήσιμες και εκτιμώ ιδιαίτερα. Η καθημερινή συνεργασία κατά τη διαδικασία των δειγμάτων και η διαδικτυακή άμεση ενημέρωση των αποτελεσμάτων είναι επίσης άξια αναφοράς. Τέλος, είναι πάντα πρόθυμοι να υποστηρίξουν σχετικά ερευνητικά, εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα".

Δρ Χρήστος Μαρκόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής - Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος: UEMS - EBS - Τμήμα Χειρουργικής Μαστού

"Η Genekor Medical S.A. είναι η εταιρεία που εμπιστεύομαι όταν ασχολούμαι με ασθενείς με περίπλοκες περιπτώσεις καρκίνου. Οι διαδικασίες και οι εκθέσεις είναι πολύ επαγγελματικές και λεπτομερείς, αλλά και απλές και γρήγορες. Δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον για τον ασθενή και τον γιατρό με τον οποίο συνεργάζονται. "

Δρ Πάρις Κοσμίδης

Διευθυντής Β. Ογκολογικής-Παθολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Υγεία
Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Νοσοκομείο Υγεία

"Η εμπειρία της Genekor στον τομέα των μοριακών εξετάσεων και της αναφοράς για τον καρκίνο έχει καταστήσει την εφαρμογή της ιατρικής ακριβείας στην καθημερινή κλινική πρακτική ευκολότερη και πιο συνεπή. Συνιστώ οπωσδήποτε την Genekor Medical για τις απαιτούμενες γενετικές εξετάσεις, ιδίως όταν πρόκειται για επιθετικούς και σπάνιους καρκίνους."

Αθηνά Χριστοπούλου, MD,PhD

Υπεύθυνη Παθολογικής-Ογκολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο
Άγιος Ανδρέας Πάτρας

"Η αξιοπιστία και η συνέπεια της Genekor είναι οι λόγοι για τους οποίους συνεργάζομαι με αυτή την εταιρεία για περισσότερα από 9 χρόνια. Εμπιστεύομαι τα αποτελέσματα, διότι η τεχνολογία και οι τεχνικές επιβεβαίωσης που χρησιμοποιούν με καθησυχάζουν για την εγκυρότητά τους. Επίσης, οι επιστημονικοί σύμβουλοι είναι συνεχώς διαθέσιμοι για βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των δοκιμών, αλλά και μετά τα αποτελέσματα, προκειμένου να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε ερμηνεία χρειαστεί."

Mircea GONGU, MD

Chief of works, Oncology department, MEDEUROPA Bucharest

"Η Genekor παραδίδει πάντα εμπεριστατωμένες και σαφείς εκθέσεις. Επίσης, συνεργάζονται στενά με τον ιατρό σε κάθε βήμα της διαδικασίας εξέτασης του ασθενούς και μετά τη διανομή της έκθεσης".

Gabriel Cristian VIISOREANU, MD

Chief of works, Oncology Surgeon, Private Breast Institute MONZA