Image
Loading

Com.Pl.it DX® Lung

Το πολυγονιδιακό τεστ ComPlit DX® παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τη βιολογία του όγκου και μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό μεταλλάξεων που προκαλούν καρκινογένεση και είναι γνωστές ως «Μεταλλαγές Οδηγοί». Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν γιατρό και ασθενή να καταλήξουν στην πιο αποτελεσματική εξατομικευμένη θεραπεία.

Επιλογή Κατάλληλου Θεραπευτικού Πλάνου για Ασθενείς με Μη Μικροκυτταρικό Καρκίνο του Πνεύμονα

Το πολυγονιδιακό τεστ ComPlit DX ® Lung είναι σχεδιασμένο ειδικά για ασθενείς με Μη Μικροκυτταρικό Καρκίνο του Πνεύμονα (NSCLC), μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε άλλους τύπους συμπαγών όγκων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι αγνώστου πρωτοπαθούς.

Το τεστ για τον καρκίνο του πνεύμονα Com.Pl.it DX® Lung:
  • Καθορίζει το μοριακό προφίλ (γονιδιακές μεταλλάξεις) του όγκου και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ γονιδίων σε περιπτώσεις πολλαπλών μεταλλάξεων.
  • Προσδιορίζει τα εντός ένδειξης φάρμακα, τα οποία στοχεύουν είτε το (τα) μεταλλαγμένο(α) γονίδιο(α) είτε τα μονοπάτια στα οποία αυτά εμπλέκονται.
  • Ταυτοποιεί τις μεταλλάξεις που σχετίζονται με την αντίσταση σε στοχευμένες θεραπείες.
  • Προτείνει θεραπείες που έχουν εγκριθεί για τη συγκεκριμένη μετάλλαξη, αλλά για διαφορετικό τύπο όγκου (off-label) και/ή υποδεικνύει θεραπείες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κλινικές δοκιμές.

Πίνακας Γονιδίων

27 Μεταλλαγές Γονιδίων

AKT1ALKBRAF CDKN2A CTNNB1 DDR2
EGFR ERBB2 FBXW7 FGFR1 FGFR2 FGFR3
HRAS KEAP KRASMAP2K1 MET NOTCH1
NRAS PIK3CAPOLE PTEN RET SMAD4
PTENSMAD4SMARCA4 STK11 TP53

7 Αναδιατάξεις Γονιδίων

ALK MET NTRK1 NTRK2 NTRK3 RET ROS1

Βιοδείκτες Ανοσοθεραπείας

PD-L1

Image

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μορφές καρκίνου καλύπτει;

Έχει σχεδιαστεί για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλους τύπους συμπαγών όγκων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι αγνώστου πρωτοπαθούς.

Σε πόσες μέρες θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα του Com.Pl.i.t DX® Lung Assay θα είναι διαθέσιμα σε 10 – 15 εργάσιμες ημέρες.

Τι είδους δείγμα απαιτείται για το Com.Pl.i.t DX® Lung;

Για την ανάλυση του Com.Pl.i.t.DX® Lung χρειαζόμαστε τον κύβο παραφίνης από τον όγκο ή εναλλακτικά αχρωμάτιστες τομές παραφίνης επιστρωμένες σε αντικειμενοφόρα πλακίδια (στεγνωμένα στον αέρα, όχι σε κλίβανο). Πιο συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε 4 τομές των 3μm και 6 τομές των 10μm.

Υπάρχουν ειδικές συνθήκες μεταφοράς;

Το δείγμα πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου (25°C). Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνιστούμε να έχετε ένα πακέτο πάγου στο κιτ (Το πακέτο πάγου δεν πρέπει να αγγίζει άμεσα τα δείγματα).

Το τεστ έχει κάλυψη κόστους από δημόσιες / ιδιωτικές ασφάλειες;

Για πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη κόστους του τεστ θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία ή την εταιρεία μας.

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή;

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Πώς μπορώ να στείλω το δείγμα μου;

Η Genekor είναι υπεύθυνη για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες παραλαβής και επιστροφής του δείγματός σας. Για να κανονίσετε την παραλαβή και επιστροφή δείγματος, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς θα λάβω τα αποτελέσματά μου;

Τα αποτελέσματά σας θα κοινοποιηθούν στον ιατρό σας μέσω ασφαλούς δικτύου κι εσάς μέσω e-mail.

Γιατί πρέπει να υπογράψω τη φόρμα συναίνεσης;

Η εταιρεία GeneKor Ι.Α.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 (αρ.πιστ. 041150049) και κατά ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013 (αρ.πιστ. 048190009) από την TUV NORD HELLAS, που απαιτούν τη γραπτή συγκατάθεση κάθε ασθενούς για τη χρήση του γενετικού υλικού του για έλεγχο.

Επίσης, είναι απαραίτητο σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Πως να ζητήσετε το τεστ

Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας δεσμεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Genekor. Εάν σας ενδιαφέρει οποιαδήποτε απο τις εξετάσεις που προσφέρει η Genekor παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

 

*Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση και αποστολή του έντυπου Συναίνεσης και Συγκατάθεσης που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αν θέλετε να μας στείλετε το δείγμα σας, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να κανονίσουμε όλες τις διαδικασίες.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

*Για περισσότερες πληροφορίες επιστημονικού περιεχομένου παρακαλώ επικοινωνήστε στο: scientific.support@genekor.com

*Κάντε λήψη του προωθητικού εντύπου εδώ.