Image
Loading
Image
28 Μαρτίου, 2024

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards 2023 για την «Προσφορά στην Υγειά από ΜΚΟ» και μοιράστηκε το βραβείο μαζί με όσους συμβάλλανε στην προσπάθεια αυτή.

Νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε για τη δράση του και την προσφορά του και στον τομέα της υγείας. 

Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2022, με την παροχή δωρεάν γενετικών εξετάσεων σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και στερούνται οικονομικών πόρων ή πρόσβασης σε εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, έχοντας στόχο την έγκαιρη διάγνωση, πρόγνωση και θεραπεία τους.

Για εμάς, η υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν αποτελεί απλά μια εταιρική ευθύνη, αλλά μια ηθική δέσμευση. Η ανεξάντλητη ενέργεια και αφοσίωση των μελών του οργανισμού, σε συνδυασμό με την αμέριστη αγάπη τους για τα παιδιά, μας εμπνέουν και μας ωθούν να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Στην Genekor δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στήριξη στα παιδιά και στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και το 2024.