Image
Loading
Image
18 Ιουνίου, 2020

Νέα Γονιδιακή Εξέταση της Genekor Medical S.A. – PrIMe.

PrIMe – “Precision Individualized Medicine”

Ξεκίνησε επίσημα η νέα Γονιδιακή εξέταση της Genekor Medical S.A. PrIMe με 500+ γονίδια και τους βιοδείκτες MSI, TBM και PD-L1 σε ασθενείς με συμπαγείς όγκους.

Η ανάλυση PrIMe αποτελείται από μια ομάδα 500+ γονιδίων και των βιοδεικτών ανοσοθεραπείας MSI, TΜΒ και PD-L1. Είναι ένα από τα πιο λεπτομερή, ευαίσθητα και ακριβή τεστ για την εικόνα της βιολογίας του όγκου, επιτρέποντας στους γιατρούς να σχεδιάσουν ένα αποτελεσματικό εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για τον ασθενή, συμπεριλαμβανομένων των ανοσοθεραπειών.

Σε ποιους απευθύνεται το PrIMe

Το τεστ PrIMe παρέχει ένα λεπτομερές σχεδιάγραμμα της βιολογίας του όγκου, το οποίο χρησιμοποιείται από τον ιατρό για να σχεδιάσει το πιο αποτελεσματικό εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για τον ασθενή.

Το τεστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ακόλουθες περιπτώσεις:
1. Επιθετικοί όγκοι χωρίς τυπική θεραπεία (πχ καρκίνος παγκρέατος)
2. Όταν το πρώτο πλάνο θεραπείας έχει ολοκληρωθεί αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη περισσότερες επιλογές θεραπείας.
3. Σπάνιοι όγκοι
4. Όγκοι αγνώστου πρωτοπαθούς.
5. Όγκοι χωρίς θεραπεία με βάση κάποιον καθιερωμένο χρυσό κανόνα.
6. Όγκοι με διάφορες διαθέσιμες επιλογές θεραπείας όπου ο γιατρός πρέπει να αποφασίσει ποια θα είναι η πιο αποτελεσματική σε έναν συγκεκριμένο ασθενή (όπως ο καρκίνος του πνεύμονα).

Επίσης
7. Για μια σαφή ένδειξη της ανοσοαπόκρισης του ασθενούς για να μάθει ο ιατρός εάν ένα πλάνο ανοσοθεραπείας θα ήταν κατάλληλο ή / και προκειμένου να δημιουργηθεί το πιο αποτελεσματικό πλάνο ανοσοθεραπείας.

Δείτε το PrIMe Panel